Vafler og svisker

Posted on Friday, 2 July 2010

News :: Vafler-og-svisker :: 1278049348000_No_name_3318691708x708r

Det var ikke en eneste sitteplass ledig da trioen Lipservice åpnet sommerens konsertrekke i Konserthuset. Berly Grønnestad og Grethe Sunde nøt hvert sekund.

ANDRÉ LIA

Eimen av vafler hang tykt i foajeen til Konserthuset på formiddagen i går. Lenge før konserten var i gang hadde publikum inntatt lokalet og ventet spent på å bli underholdt.

Lipservice ble dannet for nettopp slike anledninger for ett par år tilbake med «Blått te lyst»-prosjektet. Jorunn Hodne, Ingvill Bjorland og Gunhild Lie tok publikum 60, 70 og 80 år tilbake i tid med soulballader, jazzsvisker og andre nostalgiske godbiter. Alt til følge av pianotoner av Knut Aabø.

– Fantastisk musikk. Den vekker gamle minner og gir en svært god stemning. Jeg angrer ikke på at jeg tok turen hit, selv om det er sol og flott vær ute, sier Berly Grønnestad i pausen.

De satt og fulgte med på musikk og spiste vafler sammen med 300 andre publikummere i foajeen. Stemningen ble litt mer uformell utenfor selve konsertsalen.

– Jeg gleder meg over at så mange har trosset finværet og trukket hit for musikken i stedet for å gå på stranden, eller å nyte synet av lettkledde volleyballspillere i Vågen, sa konserthusdirektør Henrik Melsom Edvardsen smilende til de frammøtte

0 Comments

Sign in to post a comment

You must be logged in to post a comment.

Sign in or create an account

Basket

The basket is empty

Media Player

Member Login

Don't have an account?
Sign in with a network ID or create a new one:

Gigs

No events to display
Get a free website at www.get-ctrl.com © LipService Terms & Conditions powered by get-ctrl

Sending Data

Taking too long?

Close
Loading...